Forældrepolitik

Forældrepolitik i Rødovre Floorball Club

Den vigtigste afdeling i Rødovre Floorball Club er børne- og ungdomsafdelingen. Der er flere grunde til at klubben prioriterer børn og unge. For det første er det vigtigt at skabe en god klubånd fra barnsben, da det er de unge talenter i klubben som skal skabe grundlaget for eliten samt bredden i seniorafdelingen. Denne er derfor afhængig af at der skabes en velfungerende børne- og ungdomsafdeling. Dernæst lægger vi også stor vægt at børn og unge i klubben har det sjovt, når de spiller floorball, og kan gøre det under trygge rammer.

Der skal være plads til alle børn og unge i Rødovre FC uanset alder, køn, etniske baggrund og spillemæssigt niveau. Der er i Rødovre FC derfor heller ikke plads til mobning eller nedsættende ord. Dette gælder både fra spillere, trænere, forældre og tilskuere til træning og kampe. Vi forsøger i klubben at skabe en god stemning og positive oplevelser for både vores spillere, familie og venner. For os er det vigtigt at lysten til at spille floorball er drivkraften bag det hele. Vores børn og unge skal spille floorball af én grund; fordi de synes det er sjovt!

For at ungdommen i Rødovre FC skal trives, er vi meget afhængige af forældrenes hjælp. Manglen på frivillige i klubben er stor. Den daglige leder og træner kan have brug for hjælp i både større og mindre omfang. Hvis vi alle løfter i flok, vil arbejdsmængden for den enkelte ikke være stor. Trænere for de enkelte hold vil før hver sæsonstart afholde et forældremøde, hvor diverse opgaver skal forsøges fordelt mellem spillernes forældre.

Forslag til opgaver der er med til at styrke sammenholdet:

• Holdleder
  • Kørselskoordinator
  • Koordinator af tøjvask
  • Frugtordning til kampe
  • Ansvarlig for sociale arrangementer (Biograf, bowling, etc.)

Rødovre FC’s mål er at skabe en god forældrekultur, der er til gavn for børnenes udvikling og deltagelse i sporten. Lysten til at hjælpe til i klubben blandt forældrene vil blive værdsat af alle i klubben.

De bedste hilsner

Ungdomsudvalget og bestyrelsen